Cautare

950 de rezultate pentru "monitorul de vaslui" (3.14 secunde)
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca autoritatile locale care nu vor efectua procesul de restructurare pana la termenul-limita de 16 august, prin adoptarea noilor organigrame potrivit OUG nr. 63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate.
Cel de-al doilea proiect de rectificare bugetara intocmit de guvern asigura un viitor sumbru judetului.
Romania Libera publica un articol de Dan Cristian Turturica, intitulat "De ce se teme PSD", din care puteti citi in continuare partea a doua.
Solutia a fost inclusa intr-un proiect de lege care a trecut deja de Senat, prin adoptare tacita si care se afla in sertarele deputatilor de trei luni. ... Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau.
Inlocuirea celor 41 de judete cu 12 regiuni, amanarea alegerilor locale si comasarea lor cu cele parlamentare Gandul informeaza: ... Cum vor pedelistii sa traseze regiunile de la zero PDL pregateste ultima oferta de compromis pentru UDMR in privinta reorganizarii administrative a tarii.
,,Ce Romanie mica aveti, domnule Baconschi!’’ Cred ca avem dreptate sa cerem demisia imediata a domnului Teodor Baconschi, ministrul de Externe.
Puterea face toate eforturile pentru "a-si asigura perpetuarea speciei" Prezent, marti seara, la Vaslui, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca actuala putere face toate eforturile pentru "a-si asigura perpetuarea speciei" in vederea ramanerii la guvernare, pe fondul promovarii ideilor de regionalizare, comasarea alegerilor si introducerea unui nou sistem de vot.
Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
38 de sefi de organizatii PSD au mandat pentru excluderea lui Geoana. Ion Iliescu propune suspendarea pe un an de zile Ion Iliescu vrea sa propuna conducerii PSD sa se rezume la suspendarea lui Geoana din partid pe termen de un an de zile.
"Numai colegii mei de partid pot sa-mi ceara demisia din functia de presedinte al Camerei" Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat miercuri ca numai colegii ei din PDL pot sa-i ceara demisia din aceasta functie, pentru ca prin sustinerea lor a venit la conducerea Parlamentului, si nu liderii Opozitiei.
Cei mai multi candidati sunt de la USL - 17, urmati de PDL - 16. De asemenea, opt parlamentari UNPR si cinci UDMR se regasesc pe listele de la locale ale partidelor, alaturi de patru deputati neafiliati, plus un reprezentant al minoritatilor nationale.
Localele pot modifica raportul de forte in Parlament.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Biroul Electoral Central (BEC) a amanat astazi anuntarea rezultatelor finale ale alegerilor locale , dupa ce participantii la scrutin au depus aproape 100 de contestatii prin care sunt sesizate mai multe fraude, informeaza NewsIn.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost propus marti de catre grupurile USL pentru functia de presedinte al Senatului. ... Votul va fi unul cu buletine de vot. ... A absolvit Facultatea de Istorie-Filosofie a Universitatii Bucuresti in 1985. ... In aceeasi perioada, a fost profesor de istorie in Tulcea si Vaslui.
Doru Buscu) Un mister care nu sacaie pe nimeni, dar care nu va fi dezlegat mai devreme de prima ciocnire a Pamantului cu un asteroid urias, umbla nestingherit printre logica si bunul simt. De ce l-a sustinut INTREGUL OCCIDENT pe Traian Basescu?
USL a castigat toate mandatele de parlamentar din 25 de judete.
Istoria distincta a Bucovinei si specificul economic sunt argumentele liderilor politici Separarea Bucovinei de vecinii moldoveni mai saraci este sustinuta de politicienii de dreapta din Suceava.
- Eu nu cred...Domnul Basescu este iesit din istorie, sau va intra in istorie ca un personalitate cu totul negativa a secolului 21 indiferent de ceea ce va face de-aici incolo si trebuie sa ne aducem aminte ca el a pregatit foarte multe lucruri care au contribuit la situatia de fapt din Romania.
google-analytics.com